En

World ChefsWorld Chefs: Compestine brings Eastern balance to Western kitchens

Chinese-born chef Ying Chang Compestine is on a mission to demystify Asian cooking and help westerners enjoy some of the flavors and benefits of the food of her childhood.

سرویس بیرون بر غذا

در رستوران مانسون برای سرویسهای بیرون بر غذا جدای از کیفیت به نحوه بسته بندی، حمل ونقل و دوباره گرم کردن غذا برنامه خاصی تدارک دیده شده است. در مانسون هنگام بسته بندی غذا برای تحویل به مشتری اصولی رعایت می گردد تا در هنگام حمل سفارش به محل مورد نظر مشتری ترکیب غذا به هم نخورد. غذا های سرد جدا از غذا های گرم بسته بندی میشود.

پیشنهاد سر آشپز

مانسون يك خبر خوب براي غذانوردهای حرفه ای دارد. اينكه از آخر مهرماه امكان یک تجربه هيجان انگيز ويژه غذانوردهای حرفه ای در مانسون وجود دارد كه شايد تجربه آن خالی از لطف نباشد و آن هم سورپرايز سرآشپز است.

معرفی بیشتر مانسون

بعد از 15سال سابقه خوب در عرضه غذاهای آسیایی شرقی و خاطره سازی برای مهمانان داخلی و خارجی، این بار نیز رستوران ویژه مانسون با پایبندی به تمام آن خاطرات خوب و به یادماندنی می خواهد از مهماناناش پذیرایی كند. سال 1998 میلادی بود كه در مركز خرید گاندی رستورانی افتتاح شد كه توانست بخش عمده ای از علاقه مندی های غذابازهای آسیای شرقی را پوشش دهد و غذاهای متنوع و خوبی از كشورهای هند، چین، تایلند، سنگاپور و ژاپن را ارائه نماید.

مانسون چیست؟

در خرداد ماه و در حالی‌ که نیم‌کره شمالی به سوی تابستانی سوزنده پیش می‌تازد، در شبه قاره هند طوفان و یا بارانی سیل آسا اتفاق افتاده که گویی زمستان آغاز می‌شود. گرمای دهشتناک و مرگ‌آور توسط بارانی سیل‌آسا به نام مانسون یا توفان‌های موسمی قطع شده و زندگی در این سرزمین را امکان پذیر می‌سازد.

Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text
Copyright Monsoon 2014